Glas Javnosti

Stiglo pojačanje Zvezdi i to novi desni bek

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dosadašnji fudbaler Javora Lazar Nikolić potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2025. godine, saopštio je danas beogradski klub.

U saopštenju „crveno-belih” se navodi da je Nikolić ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao prošlog petka, 21. oktobra, a ekipi će se priključiti po završetku jesenjeg dela sezone.


On igra na poziciji desnog beka, a kaže da mu se prelaskom u Crvenu zvezdu ostvario dečački san.

„Sada sam u najvećem klubu na Balkanu, sa ogromnom tradicijom i presrećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice. O tome sam maštao i na tome sam radio čitavu karijeru. Ono što je interesantno je da nosim nadimak po nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde – Dušanu Basti, a ujedno i pokrivamo istu poziciju”, izjavio je Nikolić za klupski sajt i dodao:

„Svestan sam da je u Zvezdi jaka konkurencija, ali nadam se da ću opravdati očekivanja. Ambicije su najveće, želim da osvojimo titulu, da je proslavimo kako dolikuje, a onda i da zaigramo Ligu šampiona”, javlja Tanjug.

Nikolić ima 23 godine, a u omladinskoj kategorijama igrao je za Dubočicu, OFK Beograd, Partizan i Spal. On je u seniorskoj karijeri nastupao za OFK Beograd, Krupu, a bio je i član Spala pre nego što je 2019. godine stigao u Javor.


Na 97 nastupa za klub iz Ivanjice u svim takmičenjima postigao je osam golova.

Postigao je gol za Javor i na jučerašnjem meču protiv Partizana (3:3) u meču 16. kola Superlige Srbije.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR