Glas Javnosti

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN NAKON PORAZA: Raduje me iskorak koji smo napravili

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nije Partizan uspeo da preokrene rezultat iz Beograda i u Roterdamu izbaci holandskog predstavnika iz Lige konferencija.

Trener tima iz Beograda oglasio se nakon meča.

- Sigurno da smo bili konkurentiji sada nego pre sedam dana. Imali smo šanse za nerešeno, ali smo primali golove u sudijskoj nadoknadi vremena... Međutim, Fejenord je zasluženo pobedio, mi smo dali svoj maksimum. Momci su danas bili dosta bolji i mogu time da budem zadovoljan, rekao je Stanojević najpre za TV Arena sport.

Potom je otkrio šta mu je bio cilj:

- Mi smo hteli da igramo, da pokušamo da dođemo do remija kada smo videli da ne možemo da pobedimo, držao sam dugo postavu na terenu, imali smo za 2:2 onu situaciju, to nas je poremetilo... Ušli su potom neki mladi, koji nemaju iskustva za ovakve utakmice, probali da krenemo po izjednačenje, pa smo primili gol u poslednjim trenucima meča. Mene, naravno, raduje iskorak koji smo napravili. Momci su pokazali da mogu da pariraju, koliko-toliko, ipak je ovo bio težak protivnik za nas. Tako da... raduje me način na koji su odigrali utakmicu, zaključio je Aleksandar Stanojević.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR