Glas Javnosti

STANOJEVIĆ O ISKLJUČENJU PROTIV GENTA: Ništa mu nisam uradio, išao sam da čestitam sudiji (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Fudbaleri Partizana izgubili su kod kuće od Genta sa 1:0 u 3. kolu Lige konferencija, a utiske posle meča izneo je trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Dotakao se isključenja koje je zaradio na kraju utakmice, zbog kojeg neće moći da vodi ekipu u Belgiji.

- U pitanju je bila neka komunikacija, jednostavno nesporazum. Ništa nisam rekao, išao sam da čestitam sudiji. On je reagovao, ja sam odgovorio i to je to. Nisam imao zamerku na suđenje. On je u odnosu na nešto što mu se desilo pre toga odgovorio, ja sam isto odgovorio i to je to. Nemam šta da dodam više - rekao je Stanojević.

Strateg kluba iz Humske analizirao je utakmicu i čestitao je rivalu na trijumfu.

- Čestitam Gentu na pobedi, bila je zahtevna utakmica sa dosta duela. Imali smo svojih šansi na kraju, ali ih nismo iskoristili. Naša dekoncentracija kod prekida je dovela do gola, ali nema šta, momci su dali maksimum. Mislim da je nerešeno bilo realno, ali to je to, idemo dalje - rekao je Stanojević na početku izglaganja.

- Momci su sve ispoštovali, ali su oni jači fizički, brži su od nas. Nisu ni oni imali neke šanse, ali su bili dominantniji. Sabili smo i mi njih posle naših izmena, ali kvalitet protivnika nam nije dozvoljavao da se razmahnemo.

Crno-beli prvi put ove sezone nisu uspeli da postignu pogodak.

- Nedostajao nam je završni udarac, ali ovo su takve utakmice. Imali smo prečku, još neke situacije pred kraj i u prvom poluvremenu kada smo morali bolje i brže da reagujemo. Oni su dobijali duele, ali nisu nas posebno ugrožavali. Nas je Soči više ugrožavao nego oni, ako ćemo tako da gledamo. Ali ne mislimo u tom pravcu. Ne odgovaraju nam ekipe koje su ovako fizički jake i brze. Na kraju, da smo iskoristili neke šanse, moglo je realno da bude nerešeno.

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR