Glas Javnosti

STANOJEVIĆ GRMI NA KONFERENCIJI! Vas 70 posto u Srbiji ima koji ste crveno-beli, svi ste vi zajedno

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je ljut posle nekih pitanja na konferenciji za medije, nakon 167. Večitog derbija, koji je završen bez golova.

- Oni su dobili jedan derbi, bila su dva nerešena. U jednom derbiju smo bili bolji, da li mislite da mi nismo zaslužili da budemo prvi. Vas 70% u Srbiji ima koji ste crveno-beli, zato pravite taku priču, pravite relativizaciju. Svi ste vi zajedno, zato tako gledate,. Da li je Zvezda bila bolja jedan derbi od nas? Samo su bolji bili kada smo mi otišli na isti tri dana posle utakmice. Jesu nešto više od nas uradili u Evropi. Jesmo 28. kola mi bili prvi. Tu smo negde. Poštujem Dekija, oni su sjajan tim. Ali nismo ni mi loši. Nije da nismo zalužili. Zaslužili smo mnogo više nego što nam je dato - rekao je Stanojević.

On je zadovoljan partijom svog tima.


- Čestitam ekipi na karakteru, u ovoj utakmici. Navijači su bili korektni, naši navijači su nas bodrili. Dali smo sve od sebe. Razočarani idemo jer nismo pokazali, ali ponosni smo na partiju koju smo pružili - ocenjuje trener crno-belih.

Ljut je bio i zbog pitanja da li je pitanje šampiona rešeno.


- Eto vidite gde mi živimo i kako funkcionišemo kad vi kažete sedam kola pred plej-of kažete da je gotovo prvenstvo. Vi ste mislili i pre početka ovog šampionata da je sve rešeno. Tu smo, ne damo se. Tu smo do kraja. Trebalo je da igramo pred našim punim stadionom. Nažalost nismo. Što se mene tiče prvenstvo nije rešeno do poslednjeg kola - najavljuje Stanojević.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR