Glas Javnosti

ŠTAKA VIŠE NEMA, BACIO SAM IH! Pantić obradovao "Grobare": Prekinućemo Zvezdinu dominaciju

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Retko ko će pamtiti Partizanovu prijateljsku utakamicu zimus u Antaliji protiv Bašehšehira, osim Danila Pantića koji na tom meču doživeo tešku povredu. Stradali su prednji ukršteni ligamenti, izgubljena je sezona od koje se očekivalo mnogo.

Krajem februara, Partizanov ofanzivac je poslat na operaciju u čuvenu bolnicu Žan Mermo u Lionu, a mesec dana nakon odlaska pod nož njegov oporavak teče po planu.

- Štaka više nema, bacio sam ih pre 15 dana, tako da se sada oslanjam na svoju nogu - rekao je Pantić za klupski sajt i dodao:

-Sve ide po planu, a mesec dana nakon operacije noga je sve funkcionalnija i hod se vraća u normalu.

Danilo će se teško obreti na terenu pre avgusta meseca, a višesatnim dnevnim vežbanjem pokušava da skrati vreme oporavka.

- Sve je ovo vrlo naporno i još je sveže, ali sada su bolovi prilikom vežbanja sve manji. Vežbe su zahtevnije i to je poznato svakom profesionalnom sportisti koji se suočio sa ovakvom povredom. Svaki trening je za mene veliki izazov u ovom trenutku - navoe je fudbaler Partizana.



Po povratku u Beograd, Pantić nije propuštao prilike da bodri saigrače i drugove pored terena, jer se nada da će i bez njega Partizan uspeti da prekine dominaciju Crvene zvezde u Superligi koja podrazumeva četiri uzastopne titule.


- Čekaju nas bitne utakmice sa kvalitetnim protivnicima. Sigurno neće biti lako, ali sam siguran da su momci spremni da izguraju sve do kraja na najbolji mogući način - zaključio je 25-godišnji ofanzivni vezista.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR