Glas Javnosti

SRPSKA ARMADA U JUVENTUSU! Vlahović dobija društvo, klub dovodi još dva moćna pojačanja?!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Transfer srpskog Dušana Vlahovića ispostavio se kao pun pogodak za Juventus, koji je nakon dolaska srpskog reprezentativca došao i nadomak borbe za titulu u Seriji A.

Juventusu tek predstoji renoviranje tima, pa se na leto očekuje ozbiljno ulaganje i dovođenje nekoliko kvalitetnih igrača.


 Kako italijanski mediji navode, u planu je dovođenje još dva Srbina - Sergeja Milinković-Savića i Nikole Milenkovića, čime bi se nastavio trend osvežavanja dotrajalog sastava, koji već dve godine ne konkuriše za bitnije trofeje.

OVAJ SMS VREDI 70 MILIONA 

A to je u protekloj deceniji u gradu "Fijata" bilo nezamislivo. Otud i pomama za pojačanjima, najpre u veznom redu, gde je kao idealan dodatak skiciran Milinković-Savić, čije se ime spominje u svakom prelaznom roku. Prema medijima na Čizmi, Sergejev zastupnik Mateja Kežman je u prethodnih nekoliko dana u intenzivnim pregovorima sa čelnicima Juventusa, kojima neće biti teško da plate Laciju 70 miliona evra za potpis srpskog veziste.

Takođe, "transfer-guru" iz Italije Nikolo Skira objavio je na društvenim mrežama da su trener Maks Alegri i sportski direktor Federiko Korubini "ludi" za SMS-om, a čini se da ni Rimljani više neće praviti problem oko prodaje, kao što je to bio slučaj ranije. Plan Lacija je da od novca zarađenog na Sergejevom transferu naprave tim po želji trenera Mauricija Sarija, kojem očigledno ovakav tim ne odgovara za njegovu koncepciju fudbala.

Što se tiče Milenkovića, i njegovo ime se često može pročitati u transfer-spekulacijama već u nekoliko prelaznih rokova unazad. Vest Hem je donedavno važio za glavnog kandidata, ali izgleda da su u trku za potpis srpskog štopera koji trenutno nastupa za Fiorentinu ušli i "juventini". Najpre jer su se planovi čelnika "stare dame" da dovedu Antonija Ridigera izjalovili, pa su popularnog Blekija odredili kao alternativu Nemcu, pišu Novosti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR