Glas Javnosti

SRBIN PROZIVAO HALANDA: Utakmica između Norveške i Švedske nije prošla bez skandala

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalska reprezentacija Norveške je u sklopu drugog kola grupe B 4 Lige nacija savladala Švedsku, a najveći doprinos pobedi (2:1) dao je Erling Haland, koji je postigao dva gola.

Umesto slavlja, nakon utakmice usledila je izjava mladog napadača koji je na 19. nastupu stigao do brojke od 18 golova u državnom timu, a koja je podigla prašinu.

Naime, Haland je posle meča u izjavi za "TV2" otkrio da je tokom meča od švedskog štopera srpskog porekla Aleksandra Miloševića, dobijao pretnje.





- Rekao mi je da sam ku*va i da će mi polomiti noge, a minut posle toga ja sam postigao gol. Sjajan je osećaj kada dajete golove za reprezentaciju, naš narod to zaslužuje - rekao je Haland.

Milošević, koji inače nastupa za AIK, je demantovao Halandove reči.

- Ne želim da gubim vreme na ono što je rečeno na terenu, ali ne govorim niti razumem norveški, ne znam da li on razume švedski. To nije nešto što sam ja rekao ili nešto što podržavam. Ne mogu viš ništa da kažem. Ostavljam ono što se ovde desilo iza sebe - kazao je Milošević.

Inače, ove dve selekcije se nalaze u grupi u kojoj je i Srbija, a gde je Norveška prva sa šest bodova, Orlovi su drugi sa tri, dok Švedska i Slovenija do sada nisu stigle do bodova.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR