Glas Javnosti

SRBIJA - ŠVEDSKA: Evo gde možete gledati prenos ove veoma bitne utakmice

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije je treći duel u okviru Lige nacija u junskom terminu.

Nakon utakmica protiv Norveške i Slovenije u Beogradu, u kojima su izabranici Dragana Stojkovića Piksija doživeli poraz, pa slavili, sada je došao red i na prvo gostovanje.

Utakmica u Stokholmu se igra večeras od 20 časova i 45 minuta, a prenos u Srbiji je omogućen na dve televizije. Meč će prenositi Radio televizija Srbije i Arena sport, na prvom, odnosno "Premium 1" kanalu.

Reprezentacija Srbije je druga u grupi 4 B Lige nacija sa tri boda, koliko ima i trećeplasirana Švedska, pa će večerašnja utakmica direktno odlučivati i o trenutnom plasmanu na tabeli. Prva u grupi je Norveška sa šest bodova, dok je Slovenija posledlja bez bodova.

- O Švedskoj mislim sve najbolje. Reč je o ekipi koju moraš da poštuješ u svakom smislu, kako tehničkom, tako fizičkom i taktičkom. Uvek su u vrhu i praktično mogu da pobede svakog rivala. Šteta je što se nisu kvalifikovali za Katar, to je za mene malo iznenađenje. Ali to ne menja moje mišljenje o njima, Švedska je tim koji može da napravi problem bilo kojoj ekipi - rekao je Stojković.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR