Glas Javnosti

SRAMNO! Haos u Bašigovcima: HULIGANI PRETUKLI ŽENU SUDIJU! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Zbog domaćih navijači koji su napali sudije posle drugog gola gostiju, fudbalska utakmica između Budućnosti iz Lukavice i Rudara iz Bukinje, koja je u okviru nižih razreda Bosne i Hercegovine, igrana u Bašigovcima kod Tuzle, nije završena.

Nezadovoljni suđenjem simpatizeri Budućnosti su uleteli na teren i počeli da udaraju sudijsku trojku. Na snimku se vidi da igrači štite sudije, ali da uprkos tome navijači uspevaju da zadaju po koji udarac.

 

Delegat meča Adel Avdić napisao je u izveštaju da je policija stigla tek u 60. minuti na stadion, te dodaje da je potpuni haos nastao kada su gosti postigli drugi pogodak.

-Nakon toga gola nastaje opšti haos gde u teren ulaze domaći navijači. Nakon napada na pomoćnog sudiju Muamera Tupajića, isti je zadobio lakše povrede glave i grudnog koša. Navijači su zatim krenuli prema glavnom sudiji Almiru Kariću koji je dobio udarac nogom, a napadnuta je u žena sudija Amina Džibrić. Nakon toga desio se napad i na mene, a prilikom izlaska sa kapije stadiona napadnu smo od NN osobe gde je udarac dobila Amina Džibrić u predelu nosa. Pod pratnom MUP-a smo izvedeni iz Živinica, stoji između ostalog u izveštaju. 

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP