Glas Javnosti

Sve spremno za odbojkaško finale Kupa Srbije

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Treneri najavili praznik odbojke

Pobednici Kupa Srbije u ženskoj i muškoj selekciji biće poznati u nedelju, 25. februara. U Obrenovcu će u 16 sati i 30 minuta na teren prvo odbojkaši Vojvodine i Mladog Radnika, dok će od 19 časova u borbi za trofej koplja ukrstiti odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove i TENT-a.

Ekipa TENT-a je tehnički organizator ovogodišnjeg finala Kupa Srbije. Ponude za organizaciju je pored domaćina poslala i ekipa Vojvodine iz Novog Sada, ali je bolja bila ponuda ekipe iz Obrenovca. Takođe, iz OK TENT stigla je informacija da su sve ulaznice za nedeljni spektakl rasprodate za samo jedan dan, uz podatak da je interesovanje bilo veliko, ne samo iz Beograda i okoline, već iz čitave Srbije.


Tim povodom održana je konferencija za novinare, a predstavnicima medija su se obratili kapiteni i treneri finalista Kupa Srbije: Danijela Andrić i Igor Žakić iz TENT-a iz Obrenovca, Milica Medved i Jovo Caković iz Jedinstva iz Stare Pazove, Aleksandar Gmitrović i Nebojša Protić iz Mladog radnika iz Požarevca i Žarko Kisić i Marko Narančić iz Vojvodine iz Novog Sada, koji su izneli očekivanja od nedeljnog spektakla.

Igor Žakić, trener Tenta izjavio je da je dobra prilika jer igraju pred domaćom publikom, dok je kapitenka Obrenovčanki Danijela Andrić poručila da postoji prevelika želja sa obe strane, kao i da će mirnija glava odlučiti.


 "Ovo je prilika za nas, pošto igramo u našoj hali. Smatram da će atmosfera biti takva da ne bismo smeli da izgubimo fokus", rekao je Žakić, pa se potom medijima obratila i igračica Andrić.

"Želja je prevelika sa obe strane, da uzmemo ovaj trofej, mlade su igračice, mislim da će odlučiti mirnija glava. Obrenovčani žele titulu, ali videćemo", zaključila je Andrić.

Trener Jedinstva Jovo Caković je prvo čestitao svim ekipa učesnicama finala i poželeo prijanat sportski dan, dok je odbojkašica Milica Medved istakla da poštuje protivnika i da je cilj trofej. 

"Čestitke svim kolegama ovde što su se plasirali na finale Kupa. Ta utakmica je praznik odbojke u Srbiji i nadam se da ćemo svi uživati", poručio je Caković.


Potom je Milica Medved iznela viđenje finala.

"Mi smo zacrtali cilj pre početka sezone, Utakmica će biti kvalitetna, poštujemo protivnika. Verujem u saigračice i u čitav tim i verujem da će sve dati sve od sebe. Do sada nismo dale maksimum, pa to očekujem u nedelju. Odlično treninramo, naučile smo lekciju. Nadam se da ćemo se uzeti trofej", zaključila je Medved.


Glas javnosti/U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR