Glas Javnosti

Zvezdin bek se seli u Premijer ligu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Aston Vila daje devet miliona za Kostu Nedeljkovića

Možda je Crvena zvezda mogla i više novca da dobije da je sačekala još malo, ali će u Ljutice Bogdana stići 9 miliona evra na ime transfera Koste Nedeljkovića. Aston Vila je postigla dogovor sa aktuelnim šampionom Srbije, a mladi bek će ostati na pozajmici u Beogradu do kraja sezone.


Nedeljković je šansu u prvom timu crveno-belih dobio prethodnog leta, kada ga je Barak Bahar poveo na pripreme. Od tada je postao povremeni starter i standardnan član seniorske ekipe. Selektor Dragan Stojković je čak najavio kako ima u planu da talentovanog beka pozove na okupljanje za naredno okupljanje reprezentacije.


Bilo je raznih spekulacija kada je u pitanju transfer mladog fudbalera. Iako su se spominjala imena raznih klubova, najkonkrentija je bila očigledno Aston Vila. Čelnici kluba sa stadiona "Rajko Mitić" su govorili kako Nedeljković i Jovan Mijatović nisu na prodaju, ali je očigledno došlo do promene planova.


Upravo se i za Jovana Mijatovića veruje da bi mogao da napusti Crvenu zvezdu u narednom periodu. Ostaje da vidimo da li će osamnaestogodišnji napadač krenuti stopama saigrača iz zadnje linije, prema navodima medija Njujork je ponudio osam miliona evra plus još dva kroz bonuse...


Glas javnosti/AS 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR