Glas Javnosti

ZIDAN MENJA TEN HAGA?!?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Ne igra Mančester junajted dobro ove sezone, nije to bio slučaj ni prethodne, a nakon šest primljenih golova na domaćem terenu na dve poslednje utakmice sve glasnije se govori o smeni trenera Erika ten Haga.

Klub sa "Old Traforda" je trenutno na osmom mestu Premijer lige, pobedio je samo u jednoj od prve tri utakmice Lige šampiona i ponižen od Njukasla u Liga kupu, te je jasno da su svi u klubu nezadovoljni.

A kada je to tako obično se u javnosti pojavi nekoliko kandidata koji bi mogli da zamene aktuelnog trenera, čisto da se opipa puls javnosti. Tako je i ovoga puta.

Engleski mediji pišu da je, navodno" Zinedin Zidan" taj koji bi mogao da "ugasi požar" u Junajtedu, a kao potvrdu ove teze navode njegovu izjavu iz juna 2022. godien kada nije odbacio mogućnost da preuzme "crvene đavole".


"Nikada ne reci nikad. U ovom poslu to ne možeš sa sigurnoću da tvrdiš. Kad sam bio igrač imao sam mnogo širi dijapazon klubova u kojima sam mogao da igram, a kao trener to nije slučaj. Ima ih samo nekoliko", rekao je tada Zidan i dodao:

"Za mene je jezička barijera nepremostiva. Znam da ima trenera koji odlaze u zemlju čiji jezik ne znaju i sa sobom povedu prevodioca, ali ja nisam takav tip. Moram da znam jezik, a engleski znam. Dakle, sa te strane ne bi bilo problema."

Inače, francuski stručnjak se dugo pominjao i kao moguće rešenjena klupi PSŽ-a ili reprezentacije Fracuske, ali je i dalje bez posla nakon odlaska iz Real Madrida.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR