Glas Javnosti

Vlahović nastavio da rešeta! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Pratite nas Neverovatna golgeterska serija srpskog fudbalera Dušana Vlahovića uspešno je nastavljena. Vlahović je u 3. minutu utakmice postigao pogodak za prednost njegovog Juventusa nad Frosinoneom 1:0. Usledio je totalni preokret gostiju, da bi ubojita devetka „stare dame“ u 32. minutu ponovo pogodila! Konačnih 3:2 postavio je Rugani golom u 93. minutu.

Pored dva gola, Vlahović je upisao asistenciju u nadoknadi vremena.

Kod prvog gola, išla je akcija Juventusa po desnoj strani, Mekeni je proigrao Vlahovića, a ovaj udarcem sa nekoliko metara poslao loptu po zemlji u mrežu gostiju.

Zatim je Vlahović nepunih pola sata kasnije pogodio ponovo na asistenciju Amerikanca Vestona Mekenija. Lepo se pozicionirao u srcu kaznenog prostora Frozinonea, namestio se na jaču levu nogu i odmerenim udarcem pogodio dalji ugao nebranjenog gola.

Na prethodnih devet utakmica u Seriji A Vlahović je postigao impresivnih 10 golova uz dve asistencije. Nije pogodio jedino protiv Intera (1:0), kao ni protiv Udinezea, jer nije bio na terenu zbog povrede.

Ovo je bio deveti pogodak za Vlahovića u 2024. godini, nešto što definitivno može da nas raduje pre početka Evropskog prvenstva ovog leta. Ukupno Vlahovićev 15. gol ove sezone u Seriji A, gde zauzima drugo mesto na listi najboljih strelaca iza Lautara Martineza koji je u 20 navrata pogađao metu.

Zaista igra u fantastičnoj formi, a demantovao je i trenera Masimilijana Alergija koji je nedavno u porazu Juventusa od Udinezea (1:0) mrtav ladan poručio da ekipa nije osetila izostanak Dušana Vlahovića.

Juventus ne daje golove kada nema Srbina. S povratkom Vlahovića stigli su i golovi, i to ne jedan, nego dva za nešto više od pola sata igre.
Mučio se Juventus pri rezultatu 2:2 koji je bio aktuelan još od prvog poluvremena, da bi za važna tri boda pogodio štoper Rugani u trećem od pet minuta sudijske nadoknade.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR