Glas Javnosti

VELIKA TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Matić se seli kod Vlahovića, Juventus nudi ogroman novac

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srpski fudbaler, Nemanja Matić oprostio se nedavno od "Old Traforda" uz ovacije preko 70.000 navijača na meču protiv Brentforda. On od naredne sezone neće biti član Mančester junajteda, pa brojni evropski klubovi već merkaju iskusnog igrača iz Srbije.

Već neko vreme on je bio na tapetu Žozea Murinja, a Italijani očigledno najviše "jure" za Matićem, pošto engleski "Dejli Star" prenosi da bi i Juventus mogao da dovede iskusnog Nemanju. Tvrde da znaju i pojedine detalje dogovora.

Tim iz Torina ne bi mogao da da Matiću istu platu kao u Mančester junajtedu, ali su spremni da mu isplate 12.000.000 evra na račun čim dođe i potpiše ugovor. Nedeljna plata u Juventusu bi mu iznosila oko 100.000 evra, što je opet sasvim dovoljno za igrača kakav je naš iskusni fudbaler.


Tamo bi pravio društvo našem Dušanu Vlahoviću, što je opet dodatni plus, jer je dosta drugačije kada imate nekog "svog" u sastavu. Tim Maksa Alegrija čeka velika rekonstrukcija nakon vrlo loše sezone.

Prelazak Matića u Juventus bio bi možda i pun pogodak, s obzirom na to da se uveliko spekuliše i o dolasku Sergeja Milinkovića-Savića u Staru damu. Videćemo samo šta će se od svega na transfer pijaci ostvariti, odnosno da li će sve ostati na spekulacijama, piše Telegraf.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR