Glas Javnosti

ULAZNICE PLANULE ZA 15 MINUTA: Svi žele da gledaju meč Čukaričkog i Olimpijakosa na NOVOM LESKOVAČKOM STADIONU

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Rasprodate su ulaznice koje su mogle da se nabave onlajn, a preostala je direktna kupovina.

Onlajn ulaznice za revanš utakmicu Fudbalskog kluba Čukarički protiv Olimpijakosa, koja se igra u četvrtak od 20 časova na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu rasprodate su 15 minuta nakon što su puštene u prodaju preko Ticketline prodajnih kanala.

Da li će ulaznice moći da budu kupljene gotovinski, još uvek nije poznato i o tome će se više znati danas jer direktna kupovina počinje u utorak i sredu na blagajni stadiona FK Čukarički (od 10 do 18 časova), na prodajnom mestu Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Novi Mercator (od 10 do 18 časova) i na blagajnama gradskog stadiona „Dubočica“ (od 10 do 18 časova).


Kako je saopšteno iz ovog fudbalskog kluba, u četvrtak, na dan utakmice, prodaja karata biće dostupna i na blagajnama gradskog stadiona „Dubočica“ (od 10 do početka utakmice).

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš) ili za strance (pasoš).

Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama da kupe ulaznicu, niti da budu na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument, piše Rešetka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR