Glas Javnosti

Tuhel iz Bajerna ide u Španiju?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Tomas Tuhel, aktuelni trener Bajern Minhena, izvesno će napustiti Bavarsku ovog leta, a Nemac ne planira dugo da bude bez kluba, pošto je svoje usluge već ponudio drugom timu.

Nekadašnji trener Čelsija i PSŽ-a je Bajern preuzeo tokom prošle sezone, uspeo je da stigne do titule na neverovatan način, nakon što je Borusija Dortmund u poslednjem kolu Bundeslige remizirala sa Majncom (2:2), ali situacija ove sezone nikako ne funkcioniše u minhenskom velikanu.

Iako je Hari Kejn minulog leta pojačao Bajern, situacija nije sjajna u ovom klubu. Ispali su iz Kupa, porazom od Leverkuzena (3:0) su se dodatno udaljili od titule, pa se Tomasu Tuhelu drma klupa.

Toga je svestan i Nemac, koji predoseća da naredne sezone neće sedeti na klupi minhenske ekipe, pa je odlučio da potraži zamenu, a našao ju je u Barseloni. Kako navodi "Mundo Deportivo", aktuelni trener Bajerna ponudio je svoje usluge katalonskom klubu i zainteresovan je da ih preuzme na početku naredne sezone.

Trenutno na klupi Barselone sedi Ćavi, ali će on napustiti Kataloniju krajem sezone. Blaugrana bi najviše volela da novi trener postane Ćabi Alonso, koji čini čuda sa Leverkuzenom, ali je pitanje koliko je ta opcija moguća. Spominju se i Hansi Flik, Ruben Amorim, kao i Rafa Markes, a sada je u trci i Tuhel. Ostaje da se vidi za koga su se odlučili u Barsi, ali je izvesno da opcija baš i nema previše.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR