Glas Javnosti

Terzić se hitno oglasio povodom Baharove tužbe

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Klub morao da reaguje zbog medijskih napisa

Navijače Crvene zvezde "presekla" je u nedelju informacija da Barak Bahar sprema tužbu protiv bivšeg kluba, traži novac i tuži za emotivni bol.


Samo nekoliko sati pošto su izraelski mediji to javili, oglasila se i Zvezda, na Božić. Šestostruki uzastopni šampion Srbije u potpunosti je demantovao te navode i naglasio da su se klub i trener razišli u dobrim odnosima.

Prenosimo vam Zvezdino saopštenje:

- Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni. Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera.


Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija.


Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu.

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti


Glas javnosti/D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR