Glas Javnosti

SRBIJA SE OBRUKALA U KVALIFIKACIJAMA ZA EP U FUDBALU: Mađarska odnela sva tri boda iz Beograda (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Srbije izgubili su od Mađarske rezultatom 1:2 u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo!

Bolje su Mađari otvorili meč, delovalo je da su imali više želje i energije na početku utakmice, imali su više loptu u nogama, ali konkretnijih šansi nije bilo.

Sve do 10. minuta, kada je Srbija iz prve šanse na meču uspela da postigne pogodak i dođe do vođstva. Sergej je na fenomenalan način pronašao Tadića, on je loptu prosledio do Vlahovića koji je očajno zahvatio loptu, ali je na sreću po našu reprezentaciju Mađar Atila Salaj uspeo da postigne autogol!

Samo tri minuta kasnije, malo je falilo da naša reprezentacija duplira prednost. Posle fenomenalne akcije koju je pokrenuo Nemanja Radonjić, lopta je došla do Vlahovića ali je njegov udarac izblokirao jedan defanzivac Mađara i poslao loptu u korner!

Rasplamsala se igra u tim trenucima, šanse su se stvarale i na jednoj i na drugoj strani, a nešto konkretniji bili su fudbaleri gostujuće ekipe. Želeli su Mađari što pre da poravnaju rezultat, i im je pošlo za rukom u 34. minutu. Vanja Milinković Savić odbranio je jedan udarac, ali nije drugi. Bernabaš Varga je uspeo da zatrese mrežu Srbije, i šokira sve prisutne navijače na Marakani.


A onda, dva minuta kasnije usledio je hladan tuš za Orlove. Nije baš najbolje Milinković Savić reagovao posle kornera, te je i kompletna defanzivna linija zakazala, pa Orban nije imao većih problema da na drugoj stativi prosledi loptu u mrežu naše reprezentacije.

U poslednjim trenucima prvog dela igre, mogao je Vlahović da postigne drugi gol za našu reprezentaciju, ali je lopta posle udarca glavom završila malo pored desne stative, te su Orlovi otišli u svlačionicu sa jednim golom zaostatka.

U nastavku viđena je znatno bolja igra Orlova, ali se rezultat nije menjao...

Da tako bude, pobrinuo se golman Mađarske Dibuš, koji je večeras bio veoma raspoložen, te je on najzaslužniji što njegovi drugovi sa Marakane nose sva tri boda.

Nakon ove utakmice, Mađari se nalaze na prvom mestu u grupi sa 10 bodova, dok je izabranici Dragana Stojkovića Piksija zauzimaju drugu poziciju sa tri boda manje.



Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR