Glas Javnosti

SKANDAL! UEFI NIŠTA NIJE SVETO: U Atinu dolaze četiri ozloglašene navijačke grupe, meč se ipak igra iako je UBIJEN NAVIJAČ!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Vlada panika i strah u Atini posle ubistva navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa u napadu hrvatskih huligana.

U danu kada igraju Panatinaikos i Marsej u glavnom gradu Grčke grčka policija je u pripravnosti kako joj se ne bi ponovili propusti.

Grčki mediji pišu da su navijači Marseja u prijateljskim odnosima sa AEK-ovim, a kako je bilo Panatinaikosovih u napadu zajedno sa Dinamovim, policija je u maksimalnom stanju pripravnosti.

Strahuje se od novih mogućih incidenata, pa je tako iz lokalne policije isplivao dokument u kojem se navodi da postoji opasnost od novog organizanovog sukoba.


Ubijeni Mihalis Kacuris

Upravo zbog toga je policija spremila poseban plan za meč na stadionu "Apostolos Nikolaidis", zakazan za 20.00, ali i u gradu. Dogovoreno je da se pristalice AEK-a i Panatinaikosa sve vreme prate...

Tolika uzbuna vlada u Atini da tamošnji mediji pišu da postoje nagoveštaji da bi u taj grad mogli da dođu navijači Livorna, poznati po levičarskim stavovima.

Kako imaju dobre veze sa AEK-ovim i Marsejovim, čineći takozvanu "antifašističku koaliciju", a potpomognuti potencijalni dolaskom ultrasa Rome i Sent Paulija, Grci strahuju od potpunog haosa.

Grčka policija je čak razmišljala da se pomeri utakmica, ali UEFA nije imala sluha za meč PAO - Marsej. Pred njima je veliki organizacioni test...



Glas javnosti/B06S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR