Glas Javnosti

Rade Bogdanović u svom stilu prokomentarisao derbi

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Malo je nedostajalo da prođe jedna velika utakmica u Srbiji bez analize Radeta Bogdanovića. Ipak, to se nije desilo. Bivši fudbaler madridskog Atletika i brojnih klubova, sada popularni TV komentator fudbalskih mečeva, ocenio je 171. večiti derbi kao - neglediv!

"Derbi je bio negledljiv. I jedni i drugi imaju loš kvalitet. Ja razumem Partizan i Igora Duljaja, nije prošao dobro te pripreme sa ekipom, ali Duljaj je izuzetno dobar i perspektivan trener i već duže vreme je sam na vetrometini. Sam priča i sam se bori, niko ne stoji iza njega. To je uspeh tri puta veći u nečijim očima nego kod ostalih", rekao je Rade Bogdanović.


Čudan način kupovine Šerifa

Bogdanović je onda potkačio Zvezdu i pojačanja.

"Koliko su samo novca slupali i pogrešnih igrača kupili. Da ih je neko platio da kupe pogrešne, ne bi to uspeli", istakao je Bogdanović i nastavio: 

"Vi kupite Šefira, koji je u Turskoj igrao fudbal, a zamisli ispred očiju Fenerbahčea, Bešiktaša i Galatasaraja. Oni u njemu nisu videli kvalitet. Fenerbahče je uzeo Džeka sa 37 godina pre njega. Ja bih voleo da mi neko kaže ko ga je predložio Zvezdi i doveo. Oni se jako puno pate. Njihov način kupovine mi je jako čudan".


Kanga rođen nakon smrti majke

Posebno je Bogdanović u svom stilu pričao o jednom igraču - Kangi.

"Imate Kangu, dokazanog da se rodio nakon smrti rođene majke četiri godine, i onda mu Crvena zvezda daje u 36 godina novi trogodišnji ugovor. Objasnite nam u čemu je fora".

A onda, Bogdanović je potkačio i Marka Marina.

"Marko Marin, koji je sportski direktor sa 35, 36 godina. Pa ne može niko u tim godinama da bude šef skauting službe u tako velikom klubu".

Milojević će imati problema

Na kraju je Bogdanović prokomentarisao i povratak trenera Vladana Milojevića. 

"Nikad se ne bih vratio na mesto uspeha starog kluba. Želim mu puno sreće, ali mislim da će biti puno problema da napravi ono što je napravio ranije. Ako to potvrdi, kapa dole", zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR