Glas Javnosti

PAVLOVIĆ: U mojim grudima biju dva srca: moja majka je Nemica, a moj otac Srbin

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Bez želje da ijedan njegov gest iko tumači kao da je nešto usmereno protiv Srbije, Aleksandar Pavlović je obrazložio zbog čega je odlučio da nosi dres Nemačke.

Iako u teoriji Fudbalski savez Srbije ima šanse da ga privoli da obuče dres Orlova, sve dok ne ispuni i poslednju stavku koja je za to neophodna, mladi fudbaler veznog reda minhenskog Bajerna je poslednjom izjavom dokazao da je to u domenu teorije i da će vrlo izvesno tako još samo malo ostati. Pavlović je dobio poziv Julijana Nagelsmana da debituje za Elf, nakon čega se obratio javnosti.

- Veoma sam srećan što sam pozvan u seniorsku reprezentaciju Nemačke. Moj plan je bio da odluku između Nemačke i Srbije donesem posle Evropskog prvenstva ove godine. Ali, morao sam da odlučim momentalno - rekao je Pavlović.


Usledio je nastavak, posvećen Srbiji i poruka zahvalnosti ljudima sa Terazija zbog poziva.

- Želeo bih da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije, koji je uložio veliki trud zbog mene. U mojim grudima biju dva srca: moja majka je Nemica, a moj otac Srbin. Zato moju odluku ne bi trebalo tumačiti kao da je protiv reprezentacije Srbije, nego u korist Nemačke. Rođen sam i odrastao u Minhenu, celu moju fudbalsku karijeru sam proveo u Bajernu i jedva čekam utakmice u dresu selekcije Nemačke - poručio je Aleksandar Pavlović.

Ovim je ujedno stavljena tačka na višemesečnu sagu oko mogućeg nastupa Pavlovića za Srbiju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR