Glas Javnosti

Partizanov stadion u fazi raspadanja

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nakon što su fudbaleri Partizana pobedili u derbiju (2:1) i obezbedili titulu jesenjeg prvaka trener Igor Duljaj je govorio sa kakvim se finansijskim problemima susreću, a onda su na jednoj stranici na Instagramu objavljene fotografije stadiona u Humskoj, koje pokazuju u koliko je lošem stanju njihova kuća.

Nije prvi put da Duljaj priča sa kakvim se nedaćama igrači i stručni štab bore, a javno je pozvao generalnog direktora Miloša Vazuru da uplate plate fudbalerima, za koje je rekao da nemaju novca deci za mleko.

Poznato je da je tokom celog leta na stadion bio bez struje, koja je isključena zbog dugova. 



Kako se vidi na objavljenim fotografijama trenutno stanje u svlačionicama je užasno - sa ispucalih zidova punih vlage otpada kreč.

Ispod objave su brojni komentari navijača, koji se pitaju da li će neko odgovarati zbog toga. 

Ovakve slike su motivisale pristalice crno-belih da odaju priznanje fudbalerima koji bez obzira na uslove ostakju u klubu i beleže dobre rezultate.



- Sve ovo je zato što najveće legende kluba ćute - napisao je jedan od korisnika, a drugi je dodao:

- Koje samopouzdanje i želju za ostankom u Partizanu mogu da imaju naši igrači?! Ovo što ovi momci rade i uspevaju je ogroman uspeh! U ovakvim uslovima naravno da će i svaki Srbin da beži, a kamoli stranac. U fudbalu ima nenormalno mnogo para, bukvalno se use*avaju klubovi od premija, a nama pada plafon i skuplja se buđ u svlačionici. Sramota!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR