Glas Javnosti

Odluka trenera Barselone sve iznenadila: Klop novi naslednik?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Deko zbunjen odlaskom trenera, ali ne želi da kaže da li Klop dolazi u Barselonu

Odluka trenera Barselone, Ćavija Ernandeza da na kraju sezone napusti klupu katalonskog velikana izennadila je mnoge, a među njima i sportskog direktora kluba, Deka.

Brazilac je tokom karijere nastupao zajedno sa bivšim španskim reprezentativcem, imali su uvek odličnu saradnju, a sad je priznao da je iznenađen odlukom svog prijatelja, ali i istako da nije ljut na njega.


"Ćavi je uvek bio u našim planovima za budućnost. Imali smo viziju za narednu sezonu, a onda nas je on iznenadio odlukom da se povuče na kraju ovog prvenstva. On je nama rekao da će se povući ako ne osvoji titulu, ali to niko od njega nije tražio. Mi mso samo želeli da budemo konkurenti", rekao je Deko u razgvoru sa španske medije i dodao:

"Imam utiska da ga je pogodilo što uspesi koje je ostvario sa Barselonom nisu dovoljno vrednovani u javnosti. On je došao u klub kad je bilo veoma teško, uspeo da stvori šampionski tim i sada kao da je istrošen i želi dalje. On je za Barselonu uradio mnogo i zahvalni smo mu ne atome."


Odmah nakon Ćavijeve objave da ide sa mesta trenera Barselone, počela je spekulacija ko bi mogao da bude njegov naslednik, a najanovije ime koje se pojavilo je Jirgen Klop koji će na kraju sezone napustiti Liverpul.


"Novi trener mora da nastavi Ćavijevim koracima i da stavra Barselonu boljom. Imamo dovoljno vremena da razmislimo ko bi to mogao da bude i da povučemo najbolji potez. Klop definitvno jeste sjajan trener, ali nije umesno da sada pričamo o imenima. Biće vremana da pričamo o svemu", ostao je zagonetan Deko.


Glas javnosti/AS

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR