Glas Javnosti

Naš golman ide u Čelsi za 18 miliona

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srpski golman Đorđe Petrović dugo je bio na radaru Mančester junajteda, ovog leta je ponudu slao Notingem Forest, ali se na kraju uključio Čelsi i poslao 18 miliona evra Nju Ingland Revolušnu. Iz tog razloga se Junajted okrenuo drugom rešenju i pronašao ga u Odiseasu Vlahodimosu iz Benfike.

Grčki golman godinama brani na visokom nivou, isticao se i u Ligi šampiona i ne čudi što je pik Junajteda kao podrška Andreu Onani, ovog leta pristiglom iz Intera za 55 miliona evra.

Onana će biti neprikosnoven, a kako bi trebalo Din Henderson da ode put Notingem Foresta ili Kristal Palasa, Vlahodimos je označen kao pojačanje. Procenjen je na 16 miliona evra, ali na Old Trafordu veruju da mogu da izboksuju i za manje novca 29-godišnjeg Grka rođenog u Nemačkoj.

 

Ostaje da se vidi s koliko novca bi bili zadovoljni u Lisabonu, gde će Crveni đavoli proslediti zaradu od Hendersona.

Petrović pred vratima Čelsija


Srpski golman Đorđe Petrović nalazi se pred transferom karijere – u veliki Čelsi. Londonski klub poslao je ponudu američkom Nju Ingland Revolušnu od čak 18 miliona evra i veruje se da će to biti dovoljno da se sklopi posao.

Čelsi je ovog leta već potrošio 380 miliona evra na novajlija, ali kako na golu ima samo jednu proverenu opciju u Robertu Sančesu posle odlaska na Kepe Arisabalage u Real Madrid na pozajmicu, ustremio se da dovede Petrovića.

Bivši čuvar mreže Čukaričkog je jedan od najboljih golmana MLS lige, ako ne i najbolji, i već dugo se nalazi na meti premijerligaša jer se prethodno dovodio u vezu sa Mančester junajtedom i Notingem Forestom, čiju su ponudu od osam miliona evra odbili Amerikanci.


Petrović je insistirao na prelasku na Ostrvo, ali je Nju Ingland tražio celih 20 miliona i terao zainteresovane strane, sve dok Plavci sada nisu poslali konkretnu ponudu koja bi mogla da ih zadovolji.

Plan je da Petrović bude prva alternativa Sančesu i u bliskoj budućnosti čak ga ugrozi na golu engleskog velikana. Vreme je pred 24-godišnjim Požarevljaninom...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR