Glas Javnosti

Mitrović mora da nosi Al Hilal na leđima, Nejmar završio sezonu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Svoje početke u Saudijskoj Arabiji Nejmar neće pamtiti po lepom, pošto je već nakon pet odigranih utakmica doživeo povredu koja će ga odvojiti od terena do kraja sezone.

Brazilski napadač je tokom nastupa za reprezentaciju, u susretu sa selekcijom Urugvaja u Montevideu, povredio ligamente kolena i moraće na šestomesečnu pauzu.

To praktično znači da je sezona za Nejmara već sada završena, nakon svega 386 minuta u dresu kluba iz Rijada, za koji je postigao tek jedan gol uz tri asistencije. To će u ovoj sezoni biti sve od napadača, za čiji je transfer klub izdvojio 90.000.000 evra, a koji na osnovu dvogodišnjeg ugovora po sezoni zarađuje vrtoglavih 160.000.000 evra.


Brazilac je trebalo da odsustvuje sa terena najmanje do aprila, a nije isključeno da oporavak potraje i malo duže, te u Al Hilalu planiraju da ga uklone sa liste registrovan igrača i oslobode mesto za još neko pojačanje tokom zimskog prelaznog roka.

Do tada će najveći teret u napadu lidera saudijskog šampiona pasti na pleća reprezentativca Srbije, Aleksandra Mitrovića, koji na sreću Al Hilala igra u fantastičnoj formi.

Međutim, svakako se ni prebogatim Saudijcima neće dopasti činjenica da su za pet utakmica Nejmara za tekuću sezonu platili enorman novac.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR