Glas Javnosti

MESI ovim potezom podelio fudbalsku javnost (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Startovala je nova sezona MLS lige u kojoj je Amerika (logično) izabrala da se prvi na terenu nađe najatraktivniji tim šampionata, pa je jasno da je u pitanju bio Inter Majami.

I pobedili su Mesi, Suarez, Buskets, Alba i drugovi Solt Lejk rezultatom 2:0, a jedan potez Argentinca podelio je fudbalsku javnost.

Jedni se dive brzini razmišljanja i genijalnosti, drugima se nije dopalo.

Uželeo se fudbala omaleni majstor u kopačkama s desetkom na leđima. „Plesao“ je kao u najboljim danima po terenu, činio bravure i razigravao saigrače, ali se jednom prilikom i zaneo, što se pojedinim navijačima na stadionu, kao i kraj malih ekrana nije dopalo.

Naime, Mesi je nakon jednog solo-prodora uzeo da dribla i fudbalera koji je nepomično ležao na travi. Pokazao je da je majstor, jer ga je vešto izbegao, podigavši loptu taman toliko da ga ni ona ni njegova noga ne dodirnu i to u punom trku, ali je, sudeći prema pojedinim komentarima na društvenim mrežama, to nešto što nikako nije trebalo igraču njegovog renomea.





S druge strane, ima i onih koji se dive kako je u punoj brzini uspeo da izbegne neočekivanu prepreku, ali je njegov šut na kraju izblokiran.

Prvi gol u meču, ujedno i u novoj sezoni MLS lige postigao je Robert Tejlor i to na dodavanje Lea Mesija.

Tačku na „i“ i presudu Solt Lejku potpisao je Dijego Gomez, a svemu je prethodila fantastična akcija bivših superstarova Barselone – Mesija i Suareza, koji su konačno na okupu, sada u dresu Inter Majamija.

Sa njima su na terenu bili i Đordi Alba, kao i Serhio Buskets, pa je jasno da je Inter Majami Barsa u malom.

Sa takvim timom od Intera, koji je u vlasništvu bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, očekuje se da bi mogao da bude kandidat za titulu, iako je prethodne sezone ekipa kuburila u donjem delu tabele.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR