Glas Javnosti

Mesi može da igra dokle hoće!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Lionel Mesi nije označio kraj reprezentativne karijere. Dobro da je tako, jer još ćemo gledati čarobnjaka s loptom u dresu Argentine. Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena, za mnoge i definitivno najbolji, imao je razgovor sa selektorom, a Lionel Skaloni otkriva neke detalje susreta.

"Poručio sam Leu da može da igra dokle god bude mogao i želeo. A pokazao da može još mnogo, da nije blizu kraja karijere. Nestvaran je“, istakao je Lionel Skaloni u intervjuu sa Kristijanom Vijerijem u njegovoj emisiji „Tvič“.

Lionel Mesi je pre manje od godinu dana osvojio Svetsko prvenstvo s Argentinom, jedini pehar koji mu je nedostajao u bogatoj karijeri. Ostale trofeje je ostavajao po nekoliko puta gde god da je igrao, a samim tim je i rekorder po broju osvojenih Zlatnih lopti. Mnogi su pomislili da će se u Kataru oprostiti od reprezentacije, međutim...


"Nemoguće je opisati osećaj dok smo ga gledali uživo u Kataru. A i on je srećan kada je na terenu. Teško je biti Mesi van terenera, jer kad god izađe iz kuće momentalno je okružen fanovima. Na terenu mu je ipak mnogo lakše, tu je okružen loptama", slikovito je nastavio razgovor mladi selektor Argentine i dodao:


"Svi su govorili da je pehar Svetskog prvenstva kruna karijere. I jeste tako. A Mesi ima više nego iko kruna, računajući klupsku karijeru. Sada ima i taj trofej s Mundijala koji mu je nedostajao. Mesi je u Kataru igrao svim srcem i zato je bio nezaustavljiv. Teško je objasniti kakav je osećaj gledati ga uživo, imao sam imao tu sreću da ga doživim. Kada bih vam pričao kakve je stvari radio na treninima, ne biste mi verovali. Neverovatan je", u dahu je istakao Skaloni.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR