Glas Javnosti

Mesi dominira u argentinskom dresu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Majstor je majstor. Leo Mesi je još jednom zadivio fudbalski svet i pokazao da je čarobnjak sa loptom kakav se jednom rađa. U duelu Argentine i Perua, koji su Gaučosi sa lakoćom dobili (0:2), omaleni fudbaler Intera iz Majamija je driblinzima izluđivao rivale, a u jednoj situaciji ih i dobrano ponizio.

Lionel Mesi razgalio je i Argentince i navijače Majamija, koji su strahovali od povrede. Leo se oporavio, pa sada golovima u 32. i 42. minutu pokazao koliko je spreman. Štaviše, i jedan gol mu je u 57. minutu poništen zbog ofsajda, odigrao je celu utakmicu i pokazao rešenost da Argentina dolazi do novih rekorda.

Mesi je postavio novu granicu, postao je vodeći strelac Južne Amerike u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Dao je 31 gol, do sada je delio vrh sa Urugvajcem Luisom Suaresom.

U jednoj situaciji je za samo nekoliko sekundi pokazao sav svoj raskošni talenat. "Provozao" je dvojicu Peruanaca tako da će ga zapamtiti do kraja živoata. A kako i ne bi, kad su završili na "hajlajtsima":

"Ovaj tim je neverovatan, svaki put kada igra veoma je blizu toga da bude najbolji u istoriji. Na nivou igre mislim da smo porasli. Posle pobede na Svetskom prvenstvu smo sigurni, veoma opušteni, ujedinjeniji i čvrsti na terenu. Nadamo se da možemo da nastavimo da rastemo", izjavio je Mesi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR