Glas Javnosti

MBAPE KONAČNO PRELOMIO: Napadač potvrdio da odlazi iz PSŽ-a

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Mbape je, prema ranijem dogovoru sa predsednikom Naserom Al Kalifijem, obavestio prvo njega da odlazi sa Parka prinčeva čim mu istekne ugovor krajem juna.

Još uvek nije poznat novi njegov klub, ali je jasno da će sledeće sezone nositi dres van granica Francuske. Najveće šanse daju se Real Madridu, koji godinama želi Mbapea i realno je da ga sada dobije, posebno što ima otvorenu ponudu.

Međutim, nije Real jedini jer se sve više pominju Liverpul, Mančester junajted i Barselona, koja pokušava da pomrsi račune ljutom rivalu.

Mbape je ranije govorio da mu je san da jednog dana zaigra za Real Madrid, ali je isto tako više puta postupcima pokazivao da mu je novac i te kako bitna stavka. Ostaje da se vidi da li će mu biti dovoljno 170 miliona evra koliko iznosi ponuda iz prestonice Španije.





Svakako je to novac manji nego što dobija za ostanak u Pari Sen Žermenu, ali mu je izgleda svega preko glave u rodnom gradu i spreman je za novi izazov. Takav da bi mogao da mu ispuni želju i osvoji trofej Lige šampiona.

Sa Svecima je stao u finalu...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR