Glas Javnosti

Levandovski zadovoljan u Barsi

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kamp Nou je magičan stadion, strpimo se još 10 meseci

Trebalo je mnogo vremena i živaca Robertu Levandovskom da iz nemačkog Bajerna pređe u špansku Barselonu... Sada, posle dve sezone provedene u timu Ćavija Ernandeza Poljak smatra da su se sve teškoće isplatile i ističe da iz Barse ne planira nigde da ide. 

Iskusni fudbaler osvrnuo se, u razgovoru za španski "Sport", na aktuelne teme poput povrataka na novi stadion i promenu trenera, odnosno Ćavijev odlazak na kraju sezone.


"Otvaranje stadiona "Kamp Nou" je jedan od ciljeva sledeće sezone. To je magični stadion. Moramo svi da sačekamo još deset meseci, ali na kraju godine bićemo na tom terenu i moći ćemo da igramo pred svim našim navijačima u novom ambijentu", rekao je Levandovski naglasio da se oseća dobro i u gradu i u klubu.

Poljak ne odustaje od titule, iako su ispred njih Đirona i Real Madrid.

"Mnogo stvari još mogu da se dese. Sada imamo ispred nas Đironu sa šest bodova i Real sa osam. Ali ostalo je mnogo utakmica. Madriđani mogu do kraja da izgube mnogo bodova, iako je naš glavni cilj da mi igramo mnogo bolje i dobijamo svaku utakmicu. Ako se to desi, imaćemo šansu u Ligi. 


Najbolji igrač Evrope 2010. i 2011. i najbolji igrač UEFA 2020. godine bio je jedan od onih koje je najava Ćavija Ernandeza o odlasku pogodila. Čak je organizovao konspirativni timski ručak u svojoj kući bez trenerskog štaba kako bi pokušao da napravi strategiju ponašanja do kraja sezone. 

"Naravno da razumem Ćavija. Ako ste igrači Barselone, imate veliki pritisak i to je normalno. Trenutak je veoma težak. Ne samo za Ćavija, već i za igrače. Sa emotivne tačke gledišta, veoma mu je teško. Sada je najbolje što se fokusiramo na ovu sezonu jer još možemo da pobedimo sa njim. Sada nije vreme da pričamo o ovome, prioritet je ova sezona", jasan je Levandovski.

 
Glas javnosti/U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR