Glas Javnosti

KAKAV APSURD! HRVAT IZBACIO HRVATE! Pogledajte kako je Vida PROSLAVIO gol koji je UNIŠTIO Dinamo! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Na društvenim mrežama pojavio se video koji će izazvati veliku buru u Zagrebu.

Reprezentativac Hrvatske Domagoj Vida golom u 100. minutu utakmice doneo je remi AEK-u u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Zagreba.

Upravo taj gol iskusnog Hrvata izbacio je zagrebački tim iz ovog takmičenja.

Grci su pred revanš u Atini imali prednost od 2:1, međtuim, golovima Šutala i Ljubičića Dinamo je u revanšu napravio potpuni preokret i bio je na korak od plasmana u plej-of. Međutim, AEK se nije predavao.

Napravili su neviđeno čudo u sudijskoj nadoknadi. U 92. minutu smanjili na 1:2 i došli do rezultata koji je meč vodio u produžetke, a u poslednjem napadu na utakmici uspeli su i da izbore penal.



Odgovornost je preuzeo Garsija, ali njegov udarac odbranio je sjajni Dominik Livaković, međutim, na odbijenu loptu natrčao je Vida i zatresao mrežu za veliko slavlje atinskog kluba.

Nakon gola Hrvata nastao je opšti metež na terenu. Igrači AEK-a su slavili veliki trijumf, a fudbaleri iz Zagreba bili su u potpunom šoku zbog načina na koji su eliminisani. U svom tom haosu niko u prvi mah nije primetio na koji način je Hrvat Vida proslavio gol.

Zanimljivo, Vida se bacio na kolena i digao ruke prema nebu. Bilo je jasno da je gol posvetio ubijenom navijaču AEK-a Mihalisu Kacurisu.

Nema sumnje da će njegov potez izazvati bes velikog broja navijača iz njegove Hrvatske.


Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR