Glas Javnosti

Hrvatski trener u centru skandala! Došlo do fizičkog obračuna sa igračem u Bundesligi (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Skandal potresa Bundesligu nakon incidenta u kojem je učestvovao trener Union Berlina, Nenad Bjelica, i fudbaler Bajern Minhena, Leroj Sane.

Incident se dogodio tokom zaostale utakmice 13. kola Bundeslige između Bajern Minhena i Union Berlina. U 74. minutu, kada je lopta izašla u aut, došlo je do sukoba između Bjelice i Sanea. Bjelica je odbio da preda loptu Saneu, koji je želeo da je vrati u igru. Nakon što je Sane pokušao da mu otme loptu, Bjelica je bacio loptu iza leđa, što je dovelo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba. Bjelica je udario Sanea dva puta u lice, što je izazvalo veći sukob, ali su ih sprečili igrači i članovi stručnih štabova.

Incident je dobio veliku medijsku pažnju, sa naslovima kao što su "Bjeličino nasilje i Gereirov pobedonosni gol: Bajern je morao da se naradi za pobedu nad Unionom" od strane "Kikera", dok je "Skaj" izvestio o "skandalu izazvanom od strane hrvatskog trenera". Najčitaniji evropski list "Bild" je izvestio o "Mega-skandalu Unionovog trenera" i naveo da je Bjelica udario Sanea dva puta u lice, zbog čega je isključen iz igre.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR