Glas Javnosti

De Brujne ostaje bez ugovora! Odluka već doneta

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kevin De Brujne bi mogao da ostane bez kluba do kraja sezone, tvrde engleski mediji.

Zvezda Mančester sitija, Kevin De Brujne mogao bi da ostane bez kluba na kraju sezone, jer kako pišu britanski mediji, klub već duže vreme ne može da računa na fudbalera - zbog povrede koju je doživeo. Pod znakom pitanja je i u kakvoj formi će biti kada se bude vratio na teren.


Ova vest šokirala je navijače Mančester sitija, jer pored Erlinga Holanda, De Brujne je sigurno najveća zvezda "plavaca". Timu nedostaje kreativnost koju nudi De Brujne, ali ako je suditi po pisanjima medija, izgleda da su njegovi dani odbrojani u dresu Sitija. Čak ni trener Pepa Gvardiola neće imati mogućnost da pomogne svom igraču, a najveći problem je što je fudbaler u zadnje vreme konstantno povređen, što se ni malo ne sviđa čelnicima kluba.


De Brujne trenutno ima ugovor do 2026. godine i važi za jednog od najplaćenijeg igrača Premijer lige, međutim pitanje je do kada će imati ovaj status. Siti je u subotu prekinuo loš niz, nakon što je posle teške borbe slavio protiv Brajtona2:1, zahvaljujući golovima Hulijana Alvaresa i Erlinga Halanda koji je posle dve utakmice uspeo da se upiše na listu strelaca.

Glas javnosti/M01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR