Glas Javnosti

Borjan sa Kanadom u finalu Lige nacija

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Pobedom protiv selekcije Paname 2:0 najbolji fudbaleri Kanade uspeli su da se plasiraju u istorijsko finale Konkakaf Lige nacija i u noći između nedelje i ponedeljka će se za trofej boriti protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

Na golu Kanađana i ovoga puta se našao donedavni kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, koji je ovog leta napustio "Marakanu" i preselio se u Slovan iz Bratislave. 

Iskusni čuvar mreće je bio nepremostiva prepreka sa protivničke igrače, pa je selektor Džon Herdman bio u pravu kad je u oči ovog susreta naglasio da će se njegov prvi golman izdići iznad situacije u kojoj se našao.

Golove za selekciju Kanade su postigli Džonatan Dejvid i Alfonso Dejvis i tako trasirali put svom timu ka plasmanu u veliko finale.


"Osećam se sjajno da smo se plasirali u veliko finale. Treba da se odmorimo i spremimo za finale u kojem svi imamo visoka očekivanja. Biće teško, Meksiko je sjajna ekipa, ali mi verujemo u sebe. Ovo je uspeh svih nas, mi smo sjajna grupa ljudi, odlično se slažemo i zato postižemo ovako dobre rezultate", rekao je pse meča Džonatan Dejvid.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR