Glas Javnosti

Borjan napravio ogromnu grešku, praktično poklonio gol Maroku (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kanadi je neiskustvo presudilo na ovom Svetskom prvenstu. Igrali su atraktivan fudbal, lep za oko, uz puno trčanja i šansi, ali ih je na kraju to jurcanje bez glave koštalo šansi da se u poslednjem kolu protiv Maroka možda ipak bore za plasman u osminu finala.

Odlično su otvorili prvenstvo, bili su dominantni protiv ekipe kao što je Belgija, ali su na kraju izgubili tu utakmicu sa minimalnih 1:0. Čak je na 0:0 Dejvis imao i penal, međutim, Tibo Kurtoa je svojom sjajnom odbranom udarca sa bele tačke rastužio mnogobrojne kanadske navijače.

Sjajno su krenuli i protiv Hrvatske. Vodili su već posle dva minuta, ali su na kraju Hrvati, vođeni velikim iskustvom uspeli da preokrenu rezultat i stignu do ubedljivih 4:1.

Kada je reč o Maroku, oni su šokirali sve pobedom protiv Belgije od 2:0 u drugom kolu. U prvom kolu su protiv Hrvatske odigrali taktički zrelo i uspeli da "izvuku" 0:0, bez obzira što nisu bili gori rival na toj utakmici.

Sada če imati fenomenalnu priliku da se protiv nezainteresovane Kanade, gde im je dovoljan i jedan bod, plasiraju u osminu finala.

Počelo je sjajno za Maroko koji posle katastrofalne greške Borjana već vodi:


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR