Glas Javnosti

Bajern demolirao Majnc 8:1

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dobro ste pročitali! Bajern iz Minhena pregazio je ili bolje reći samleo Majnc sa čak osam golova u mreži. Može se reći da se bavarska zver budi u najvažnijem momentu i nema sumnje da će pokušati da sustigne Leverkuzen u borbi za titulu - 8:1 (3:1).

Apsolutno nije delovalo na poluvremenu da ćemo da gledamo epski rezultat na ovom meču, jer je Bajern "klasično" tukao rivala sa tri gola. Ali kasnije se sve potpuno otvorilo.

Jeste Majnc jedan od gorih timova u Bundesligi i da će možda čak i ispasti iz nje na kraju sezone, ali jasno je da su Bavarci ovom pobedom svima hteli da stave na znanje da imaju borbe u sebi.


Poveli su Bavarci golom Kejna u 13. minutu na asistenciju Musijale, da bi Gorecka u 20. minutu duplirao prednost. Samo na kratko je delovalo da je Majnc u igri posle pogotka Amirija iz 31. minutu, ali se Hari "Hurikejn" ponovo javio u sedmom minutu nadoknade prvog dela.

I drugo poluvreme donelo je dominaciju Bajerna. Prvi gol postigao je Miler u 47. minutu, samo 14 minuta kasnije je još jedan dodao Musijala, da bi se u 66. minutu u strelce upisao i Gnabri.

Do kraja je Hari Kejn kompletirao svoj het-trik u 70. minutu, dok je Gorecka upisao i svoj drugi gol danas u 92. minutu za konačnih 8:1.

U preostalim mečevima viđeni su remi Menhengladbaha i Kelna (3:3), Augsburg je dobio Hajdenhajm (1:0), a Lajpcig je bio bolji od Darmštata (2:0).

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR