Glas Javnosti

Španci deklasirali Hrvate (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Španija je deklasirala Hrvatsku na startu Evropskog prvenstva, pošto je u prvom kolu grupe B slavila ubedljivim rezultatom od 3:0. Mrežu "vatrenih" redom su tresli Alvaro Morata, Fabijan Ruiz i Dani Karvahal.

Fudbalska reprezentacija Španije ponovo je pobedila Hrvatsku. Ovoga puta Španci su bili bolji od "vatrenih" rezultatom 3:0 i upisali prvu pobedu na startu Evropskog prvenstva.

Alvaro Morata je bio strelac prvog gola u 29. minutu. Fabijan Ruiz je sjajnom loptom u prostor "izbacio" iskusnog napadača samog pred Livakovića, što je sjajni golgeter rutinski iskoristio.



Drugi pogodak pao je samo tri minuta kasnije, u 32. minutu. Fabijan Ruiz je duplirao prednost Španije na 2:0! Promešao je vezista Pari Sen Žermena odbranu Hrvata i preciznim udarcem u dalji ugao naterao Livakovića da još jednom vadi loptu iz mreže.


Tačku na meč stavio je Dani Karvahal na samom kraju prvog poluvremena. Lamin Jamal je uputio centaršut sa desne strane, a desni bek Reala je sjajno utrčao na peterac i odatle bez muke ubacio loptu u mrežu. Ovo je bio ujedno i poslednji pogodak na meču kojim su Španci razbili "vatrene".


Glas javnosti /S08S 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR