Glas Javnosti

ŠOK VESTI SA OSTRVA: Matić napušta CRVENE ĐAVOLE

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kako sada stvari stoje, Matić će napustiti Old Traford na kraju sezone, godinu dana pre isteka ugovora.

Velike promene očekuju se u timu Mančester junajteda. Vrlo je verovatno da će te promene zahvatiti i nekadašnjeg srpskog reprezentativca Nemanju Matića! 

Vest je prvi javio dobro obavešteni novinar Džonatan Šreger, a potvrdilo je nekoliko ostrvskih medija. Matić se navodno ne uklapa u planove budućeg trenera Erika ten Haga koji od kluba zahteva odrešene ruke u selekciji tima.  Podeljena su mišljenja kada je reč o odlasku Srbina sa "Old Traforda". 



Dok neki vide Matića kao jedinog kvalitetnog zadnjeg veznog u aktuelnoj ekipi, drugi smatraju da je njegovo vreme prošlo i da je vreme za neke nove momke. 

Junajted je skoro sve dogovorio sa Ajaksovim trenerom Erikom ten Hagom i obećao mu da u većini slučajeva sam učestvuje u sklapanju ekipe. 



Holanđanin je unapred precrtao gomilu imena među kojima su rezervni golmani Din Henderson i Li Grant, defanzivci Erik Baji i Fil Džons, a ugovori ističu i Polu Pogbi, Džesiju Lingardu, Huanu Mati i Edinsonu Kavaniju.

Takođe, Holanđanin ne računa i na neke od igrača koji su trenutno na pozajmicama poput Antonija Marsijala, Aksela Tuanzebea i Tahita Čonga.  A kako stvari stoje, na spisku je i Nemanja Matić. 



Srpski vezista ima još godinu dana ugovora i videćemo kakva će biti Junajtedova izlazna strategija sa njim i da li će tražiti obeštećenja za njega.

"Trenutno se osećam fizički odlično. Bogu hvala, nemam nikakvih povreda, tako da ćemo videti šta dalje. Prvi put kada dođem na trening i ne osetim se srećnim, prestaću da igram. Volim fudbal, on mi je život i planiram da igram makar još tri ili četiri godine - rekao je nedavno Matić.
 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR