Glas Javnosti

SKANDAL U SVETU FUDBALA: Igrač Reala nokautirao kolegu iz VIljareala na parkingu, zbog razmirica na terenu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Novi skandal potresao je fudbalski svet, a u njegovom centru našao se Federiko Valverde koji je posle utakmice koja se odigrala između Real Madrida i Viljareala nokautirao Aleksa Baenu na parkingu jer mu je navodno vređao porodicu. Varnice između njih dvojice datiraju još sa utakmice od pre nekoliko meseci u Kupu kralja, kada je vezista Žute podmornice vređao Valverdeovu suprugu koja je tada bila

Varnice između njih dvojice datiraju još sa utakmice od pre nekoliko meseci u Kupu kralja, kada je vezista Žute podmornice vređao Valverdeovu suprugu koja je tada bila u bolnici. 

Tada se sumnjalo da je žena fudbalera Reala pobacila, ali to nije bilo tačno. Uprkos svim komplikacijama dete je rođeno živo i zdravo, ali kako su naveli španski mediji. Baena je to iskoristio protiv Federika te mu rekao da "plače sada kada zna da mu se sin neće roditi”.

Da su tenzije između njih na vrhuncu videli smo posle poslednje odigranog meča u kome je Viljareal slavio sa 3:2. Još tokom utakmice su kamere zabeležile njihov duel u kome je Valverde hteo da nasrne na Aleksu, ali je na kraju ipak uspeo da se suzdrži.



Ali, nakon meča sve je "eksplodiralo" te je Urugvajac sačekao igrača Viljareala na parkingu i dok je išao ka klupskom autobusu istrčao ispred njega i udario ga pesnicom u glavu, navodno mu poručivši da mu više ne dira porodicu. 

Baena je negirao da je izrekao bilo kakvu uvredu, a onda i istakao da je veoma tužan što se sve ovo desilo.


Ako je verovati pisanju madridskog AS-a, Urugvajcu preti oštra kazna i suspenzija, ali Baena neće tužiti Valverdea.

Ovakva odluka fudbalera mnoge je ostavila u šooku jer u tom slučaju Valverde mogao da prođe bez kazne.

Ukoliko se ipakp bude žalio. La Liga će reagovati, pokrenuti istragu i kazniti vezistu Real Madrida.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR