Glas Javnosti

SKANDAL! Bivši trener Partizana optužen za seksualno uznemiravanje! Nekoliko žena ga prijavilo i OTKRILO DETALJE

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kao bomba u svetu fudbala je odjeknula vest da je Avram Grant, bivši trener Partizana i Čelsija, optužen za seksualno uznemiravanje nekoliko žena.

To je otkrivenou istrazi emitovanoj u nedelju na izraelskoj televiziji. U istraživačkoj emisiji „Izlaganje” Kanala 12, novinar Haim Etgar izneo je skoro sat vremena svedočenja nekoliko žena koje su optužile Granta da je koristio svoj istaknuti položaj da pokuša da ih primora na seksualne odnose.

Podsećanja radi, Avram Grant je je bio na klupi Partizana 2012 godine, tokom jedne polusezone i osvojio titulu u Humskoj. Pored crno-belih i Čelsija, trenirao je Vest Hem, Portsmut, reprezentaciju Gane i Izreala, kao i veliki broj klubova u svojoj zemlji.

Grant je iskorišćavao žene tako što im je nudio napredak u karijeri u zamenu za seks. A jedna od njih je opisala da ju je još u junu 2020. Grant, koji sada ima 67 godina, pozvao u svoj stan u Tel Avivu sa ponudom da joj pomogne da nađe posao.

- Opusti se i skini se. Mislila sam da se šali. Sedela sam daleko od njega, na ivici kauča. Zamolio me je da priđem bliže i pokušao da me zagrli, stvarno me zgrabio i nije pustio. Osećala sam se neprijatno, stavio je ruku na moju butinu i sećam se da sam odmah pomerila ruku. Posle nekoliko sekundi razgovora, uhvatio me je za vrat, kao da me guši, okrenuo glavu prema sebi i pokušao da me poljubi na silu- rekla je žena, koja je tada imala 22 godine.

U pomenutoj emisiji ona je otkrila da je pod pritiskom ostala da prenoći kod Granta, a tek onda je krenuo pakao. Avram je zatim pokušao ponovo da je siluje, uzeo njenu ruku i stavio je na svoje međunožje, nakon čega je ona otišla u kupatilo i počela da plače.

A ujutru kada se probudila otkrila je da Izraelac drži polni organ iznad njene glave...

Priča ove žene i još nekoliko njih kao i cela emisija, žestoko je potresla Izrael, a Grantu se ne piše dobro. Bivši trener Partizana osim što se našao na stubu srama, odgovaraće u policiji, a ne bi bilo čudo ni da završi u zatvoru. 


BONUS VIDEO: DOKTOR ALEKSANDAR RADOJEVIĆ O ZAGAĐENOSTI KAO TIHOM UBICI   

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR