Glas Javnosti

Siti odredio cenu za De Brujnea

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Bogati klubovi iz Saudijske Arabije čekaju svoju šansu

Nakon uspešnog povratka na teren posle višemesečnog odsustva zbog povrede, Kevin De Brujne je ponovo istakao svoju ključnu ulogu u pobedi Sitija nad Njukaslom rezultatom 3:2.


Pep Gvardiola, menadžer Sitija, izrazio je želju da 32-godišnji Belgijanac ostane u klubu što duže, ali se spekuliše da će konačna odluka zavisiti od De Brujneovih želja. Njegov trenutni ugovor sa Sitijem traje do leta 2025. godine, te će klub morati razmotriti opciju prodaje ukoliko želi profitirati od transfera.


Prema izveštajima engleskih medija, Saudijski klubovi Al Nasr i Al Hilal su izrazili značajan interes za dovođenje belgijskog fudbalskog virtuoza. Kako bi osigurali maksimalnu vrednost transfera, Siti je navodno postavio cenu od impresivnih 100 miliona evra za usluge svoje zvezde.

Očekuje se da će budućnost De Brujnea biti bliže određena u skladu sa njegovim ličnim planovima i eventualnim pregovorima o novom ugovoru. U međuvremenu, saudijski klubovi čekaju svoju priliku da angažuju iskusnog vezista i unaprede svoj timski potencijal.


Glas javnosti/U01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR