Glas Javnosti

SINIŠA MIHAJLOVIĆ SE OPET OŽENIO: Trener Bolonje treći put rekao sudbonosno 'da' (FOTO) 

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Siniša Mihajlović i njegova supriga Arijana su ovoga puta, posle građanskog i crvkevnog venčanja u Srbiji, "obnovili zavete" i u katoličkoj crkvi

Popularni trener Bolonje proslavio je 25 godina braka sa Italijankom Arijanom Rapaćoni, i to tako što je "srebrnu svadbu" ponovo krunisao pred Bogom.

Siniša i Arijana su zavete pred Bogom obnovili ovoga puta u katedrali, jer su sada već davne 2005. godine imali crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima. S druge strane, u građanski brak su stupili 28. juna 1996. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

- Oduvek je bila uz mene i imala je više hrabrosti nego ja. Bez nje ne bih bio čovek kakav sam danas - svojevremeno je Mihajlović rekao za svoju suprugu u koju se zaljubio na prvi pogled:

- Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice kojoj sam odmah rekao: "Poručite Arijani da ću je danas oženiti ako želi. Ukoliko neće danas, onda može i sutra."

Foto: Instagram/Printscreen/ariannamihajlovic

Davne 2005. godine Mihu i Arijanu je u Sremskim Karlovcima bla­go­slo­vio vla­di­ka srem­ski Va­si­li­je, a o tadašnjoj fešti pričalo se danima.

Bračni par Mihajlović je i sada priredio zabavu u "Porto Ćervu" kojoj su prisustvovali porodica i prijatelji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR