Glas Javnosti

SAVO VIŠE NIJE TRENER PARTIZANA a zameniće ga OVAJ ČOVEK!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević nije više trener Partizana.

Savo Milošević je bivši trener Partizana, a novi će biti Aleksandar Stanojević, javlja portal Mozzart Sport. Odluka o odlasku Miloševića nije iznenađenje, jer ekipa igra očajno na startu ove sezone, ima mnogo problema i deluje da je ovo bilo neminovno da bi se nešto promenilo.

Stanojević (46) se pravo niotkuda vinuo u visine pre deceniju na klupi crno-belih kao mlad trener, koji je osvajanjem trofeja i plasman u Ligu šampiona postao ljubimac Grobara. Kad je smenjen zbog sukoba sa tadašnjim predsednikom kluba Draganom Đurićem, bio je jedini trener Partizana zbog čijeg su odlaska navijača držali proteste ispred stadiona, nisu mu čak zamerili ni najsramniju eliminaciju kluba u 21. veku, od poluamaterskog Šamroka.

Posle odlaska iz Humske Stanojević je više puta radio u Kini, vodio je i Makabi iz Haife, kao i grčki PAOK i Al Kadsiju u Saudijskoj Arabiji. Kao trener Partizana osvojio je dve titule prvaka Srbije i Kup. Kao igrač, proveo je u Humskoj dve sezone, 1999/2000 i 2000/01. Osvojio je titulu i Kup.

(Glas javnosti/Alo.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR