Glas Javnosti

SAVO MILOŠEVIĆ TUŽIO OLIMPIJU ZA 400.000 EVRA: Ne zna se ko mora da mu isplati pare

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Zbog loših rezultata, Savo Milošević je u oktobru prošle godine smenjen sa mesta šefa stručnog štaba ljubljanske Olimpije.

Zbog prekida saradnje, Slovenci će na račun bivšeg fudbalera i trenera Partizana morati da isplate 400.000 evra, objavila je "Nogomanija".

Ipak, postavlja se pitanje ko će morati da vrati dug nekadašnjem reprezentativcu Srbije - nekadašnji prvi čovek kluba Milan Mandarić, koji ga je i doveo u Olimpiju, ili sadašnji, Nemac Adam Delijus, koji ga je otpustio. Ni jedan ni drugi ne žele da budu odgovorni za pomenutu isplatu, a srpski biznismen je ispričao šta se sve dešavalo u periodu kada se uručivao otkaz Savu Miloševiću:


- Dogovorili smo se da dovedemo njihovog trenera i da ode Milošević. Međutim, nisu imali osnova da potpišu ugovor sa novim trenerom. Otišao sam u SAD i za to vreme je kontaktiran preko advokata da im pošalje dozvolu da razgovaraju sa Miloševićem i da ga otpuste. Nisu uopšte razgovarali sa njim, samo su mu rekli da ne treba da dolazi na trening jer imaju novog trenera - kazao je Mandarić.

Savo Milošević je otpušten 10. oktobra, a umesto njega je došao hrvatski trener Dino Skender. sada je na klupi Olimpije legendarni robert Prosinečki.

- Milošević je tužio klub. Znate da sam otpustio dosta trenera, ali žao mi je samo Igora Bišćana. Razgovarao sam sa njim i danas smo prijatelji - dodao je Mandarić, piše Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR