Glas Javnosti

SAMO JE NEBO GRANICA! Mitrović može da igra GDE GOD HOĆE: Pljuštaće rekordi i dalje

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Napadač Srbije ima fantastičnu sezonu, pred njim padaju rekordi, a ima prilike da obori još neke od njih. Zato ne iznenađuju hvalospevi koje Mitrović dobija od trenera Fulama Marka Silve.

Portugalski stručnjak istakao je da je srpski fudbaler spreman da zaigra u bilo kom šampionatu.

- Mitrović je spreman da igra u svakom šampionatu, ako mene pitate. Na meni i mom stručnom štabu je samo da stvorimo uslove da izvučemo maksimum iz njega i ostatka ekipe. Fantastičan je uspeh što je proglašen za igrača sezone, čestitao sam njemu, ali najpre i celoj ekipi, jer je to posledica timskog rada - rekao je Portugalac. 

Postigao je 41 pogodak, ima još tri meča do kraja sezone, a Mitrović je ujedno i najzaslužniji za povratak Fulama u Premijer ligu.


Posle dodeljenog priznanja na ceremoniji u Londonu, izneo je utiske o sjajnoj sezoni, kako na ličnom planu, tako i cele ekipe sa "Krejven kotidža".

- Bila je to sjajna sezona na ličnom nivou. Kao napadač pokušavate da postignete što više golova. Uvek želite sve više i više. Ostalo je još nekoliko utakmica, videćemo gde ću stati - kaže Mitrović, prenose Novosti.


Napadač Fulama daje velike zasluge za rezultate novom menadžeru Marku Silvi.

- Otkako je došao novi menadžer, stvorili smo naš stil igre i nekako mi je to odgovaralo, baš kao i svima u ekipi. On izvlači najviše od svojih igrača. Posle onakve sezone prošle godine u Premijer ligi, bilo je teško nastaviti jer je mentalitet bio na niskom nivou. Znamo koliko je ova liga naporna, nije lako vratiti se u Premijer ligu. Pokazali smo želju da držimo vrh lige od prve utakmice - zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR