Glas Javnosti

Salah: Stefan Bajčetić je najbolji igrač Liverpula

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaler Liverpula Muhamed Salah izjavio je da je Stefan Bajčetić trenutno najbolji igrač ekipe sa "Enfild rouda", prenosi "Dejli mejl"

Liverpul je sinoć u gradskom derbiju pobedio Everton 2:0 u meču 23. kola Premijer lige. Bajčetić je bio u startnoj postavi Liverpula, a zamenjen je u samom finišu meča.

"Stefan je sjajna osoba i vrhunski igrač. Svaku se utakmicu maksimalno trudi. Otkad je počeo da igra za nas, on je najbolji igrač u ekipi", rekao je Salah.

Stefan Bajčetić (18) je rođen u Vigu, a sin je bivšeg fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde Srđana Bajčetića. On je član reprezentacije Španije za igrače do 18 godina. Bajčetić je na meču protiv Evertona igrao na poziciji centralnog veznog fudbalera.

GAKPOV PRVENAC Liverpul pobedio Everton u gradskom derbiju Mersisajda

"Istakao se, mnogo sam zadovoljan njegovom igrom. On je vrhunski fudbaler, vrlo inteligentan i smiren. Stavio sam ga na novu poziciju. Bio je štoper, onda zadnji vezni, a sad je centralni vezni, osmica. Pitao sam ga da li mu se svidela ta uloga, odgovorio mi je O, da!", rekao je menadžer Liverpula Jirgen Klop.
Bajčetić je u Liverpul stigao 2020. godine iz Selte, a za prvi tim engleskog kluba ove sezone odigrao je 13 utakmica i postigao je jedan gol.-izvor Alo.rs

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR