Glas Javnosti

SAHRANJEN BEZ SRCA! Postoji razlog I TO KAKAV zbog čega je Maradona ovako završio

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dijego Maradona je preminuo pre godinu dana u Buenos Ajresu u 60. godini života, a još uvek ima dosta neotkrivenih detalja iz njegovog života do kojih bi da stignu mediji.

Pred godišnjicu smrti, 25. novembra, pojavili su se neki novi...

Doktor i novinar Nelson Kastro objavio knjigu "Dijegovo zdravlje: Istinita priča", u kojoj otkriva medicinske detalje smrti fudbalske zvezde.

Autor knjige je imao pristup tajnim dosijeima, dokumentima, a intervjuisao je svedoke koji do sada nisu govorili o Maradoni. Naveo je da Maradoni niko nije kontrolisao ishranu niti problem koji je imao sa zavisnošću. Kastro ističe da je Maradona bio zavisnik od svega što je bilo destruktivno za njega.

Otkrio je i bizaran razlog zbog kojeg je Maradona sahranjen bez srca.

- Jedna grupa navijača Himnasije, koja je planirala da upadne i da ukrade Maradonino srce. Kada je to otkriveno, srce je izvađeno da bi se proučilo, jer je bilo veoma važno za utvrđivanje uzroka njegove smrti, pa je kasnije i sahranjen bez srca - navodi doktor.

Srce legendarnog fudbalera bilo je veće od uobičajenog:

- Maradonino srce je bilo teško pola kilograma, bilo je to veoma veliko srce. Obično je teško pola kilograma. Iako je imao srce sportiste, ali srce je bilo veće zbog nečeg drugog, ne samo zbog toga što je bio sportista, već i zbog srčane insuficijencije koju je imao - objasnio je Nelson Kastro.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR