Glas Javnosti

RONALDO OTVORENO O KRITIKAMA: I dalje ću ljudima začepljavati usta i osvajati trofeje! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kristijano Ronaldo, fudbaler Mančester junajteda kaže da još uvek nije završio sa osvajanjem trofeja, Poznati fudbaler govorio je i o kritikama i rekao da su one deo ovog posla i da ne brine zbog njih.

Mančesteru se ne piše baš najbolje, menadžeru Ole Gunar Solskjeru se „drma klupa“, a Ronaldo kaže da je potrebno da promene u ekipi „legnu“.

„Junajted je doveo mene, Varana i Sanča. Za prilagođavanje je potrebno vreme, čak i za sistem koji igramo. Mislim da, korak po korak, moramo sebi da utisnemo u um da je sve moguće“, rekao je Ronaldo za Skaj sport.

 

Napominje da svi moraju da znaju koji posao treba da odrade, da bi cela priča bila uspešnija od trenutnog šestog mesta u Premijer ligi.

„Ja znam svoju u ovom timu, u klubu, moja je da dajem golove, da pomognem timu iskustvom i da znam kako da razumem igru. Ako svi razmišljaju tako i budu spremni da se žrtvuju za tim, mislim da ćemo biti bolji“, dodao je Ronaldo.

 

Kritike ne izostaju na račun Portugalca, iako je postigao šest golova na poslednjih osam utakmica i sa 36 godina je i dalje na vrhunskom nivou.

„Kritike su uvek deo ovog posla i ne brinu me. Da budem iskren, to je dobra stvar. Ako se brinu o meni i govore o meni, to je zato što znaju moj potencijal i vrednost. Znam kada treba da pomognem timu u odbrani. Znam da je i to deo mog posla. Neki ljudi to ne vide jer im se ne dopadam, ali da budem iskren, imam 36 godina, sve sam osvojio, i treba da se brinem o ljudima koji govore loše o meni? Dobro spavam noću, savest mi je mirna. I dalje ću ljudima začepljivati usta i osvajati trofeje“, rekao je Ronaldo.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR