Glas Javnosti

RONALDO I VAN TERENA REKORDER: Sličica iz DEBITANTSKE sezone, prodata za VRTOGLAVU SUMU NOVCA!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Prva sličica sa slavnim fudbalerom, iz godine kada je proveo prvu sezonu u profesionalnom seniorskom fudbalu, prodata je na jednoj aukciji u NJu Džersiju za neverovatnu sumu novca.

Sličica fudbalera Kristijana Ronalda u dresu Sportinga iz sezone 2002/03 prodata je za neverovatnih 80.000 dolara, ili oko 70.000 evra.

Na svetu postoji samo oko 200 Ronaldovih sličica u dresu Sportinga. I to one sličice koje nisu zalepljene u album. Kako su pedantni kolekcionari naveli, od tih 200, samo 22 komada je u odličnom stanju i može da se pojavi na nekoj od aukcija.



Te sezone Kristijano Ronaldo je gostovao u Beogradu, kada je Sportng igrao 3:3 protiv Partizana. U prvom meču u Portugalu, crno-beli su slavili rezultatom 3:1 i tako prošli dalje, u tadašnjem Kupu UEFA.

- Ovo je sličica jednog od najboljih fudbalera sveta svih vremena. Rađena je u Italiji za portugalsko tržište. Samo je malo primeraka ostalo posle svih ovih godina, jer ih ljudi uglavnom bacaju kada popune album - objasnio je Džejmi Solt, koji je vodio aukciju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR