Glas Javnosti

ROMARIO: Današnji fudbaleri su glupi

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Čuveni brazilski fudbaler Romario, šampion Svetskog prvenstva 1994, rekao je da bi postigao 2.000 golova da igra danas, jer su, po njegovom mišljenju, igrači postali gluplji.

Romario je u 58. godini nastavio karijeru u okviru kluba Amerika iz Rio de Žaneira , čiji je predsednik. Planira da igra za drugoligaša države Rio de Žaneiro zajedno sa svojim 30-godišnjim sinom Romarinjom.

„Mislim da bih sada na terenu bio uspešniji, jer su danas momci veoma glupi. Previše trče. U moje vreme je i fizička komponenta bila u fudbalu, uvek je bila, ali igrači su bili mnogo tehnički potkovani i mnogo pametniji, siguran sam da bih danas postigao više od 2.000 golova“, rekao je Romario.


Romario je u karijeri igrao za brazilske Vasko da Gamu, Flamengo, Fluminense i Ameriku, holandski PSV, špansku Barselonu i Valensiju, katarski Al Sad, američki Majami i australijski Adelajd.

Šampion je Brazila, trostruki šampion Holandije, dvostruki osvajač Kupa Holandije, dvostruki šampion Španije, osvajač Kupa Španije, šampion Katara, a takođe i finalista Lige šampiona.

Glas javnosti /S04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR